Вшанування 208 річниці з дня народження Т.Г. Шевченка

Вшанування 208 річниці з дня народження Т.Г. Шевченка

9 березня 2022 року все українство та прогресивна громадськість світу відзначає 208 річницю з дня народження світоча української нації Т.Г. Шевченка.

Навіть в умовах жорстокої війни у центрі Києва біля пам'ятника Великого Кобзаря відбулося вшанування його пам'яті представниками громадськості - Національної спілки письменників України, ряду всеукраїнських фондів, черкаського, житомирського, волинського, сумського та інших земляств, представниками Національної академії педагогічних наук, Університету імені Тараса Шевченка та Університету менеджменту освіти, представниками творчої інтелігенції та територіальної оборони міста Києва. У цьому всеукраїнському заході взяв участь член-кореспондент Національної академії наук вищої освіти України, ректор Університету менеджменту освіти НАПН України Микола КИРИЧЕНКО.

Виступаючи та представляючи, як ректор, Університет менеджменту освіти та як член бюро Відділення вищої освіти  НАПН України, він відзначив величезне значення творчості Великого Кобзаря та його Генія у формуванні і становленні української нації, у боротьбі українського народу за свою свободу та незалежність, у його пророцтві щодо злочинної природи російської імперії та й нинішньої росії щодо незалежності українського народу та України, як держави.

Адже і сьогодні слова нашого Тараса "Борітеся - поборете !" є прямим дороговказом у нашій священній війні проти рашистських загарбників, дороговказом до нашої обов'язкової перемоги.

   Слава Україні !!!

   Слава Збройним Силам України !!!

   Ми переможемо !!