ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАННЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ КАТЕГОРІЇ «Б» і «В» ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ

ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАННЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ КАТЕГОРІЇ «Б» і «В» ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ

Упродовж листопада у Тренінговому центрі прокурорів України відбулось навчання державних службовців категорії «Б» і «В» органів прокуратури за програмою підвищення кваліфікації «Вигорання як наслідок професійних стресів та конфліктів державного службовця». Загальною метою програми стало формування у слухачів конфліктологічних компетентностей щодо прогнозування, профілактики та вирішення конфліктів на державній службі; знання з основних причин виникнення та форм проявів стресових станів; збереження професійного здоров’я шляхом профілактики синдрому професійного вигорання на організаційному та індивідуальному рівні.

Одним із тренерів програми є завідувач кафедри психології та особистісного розвитку ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, доктор психологічних наук, доцент Вікторія Виноградова. Приємно, що 30 листопада 2022 року на ім’я ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Миколи Кириченка надійшов лист подяки від Тренінгового центру прокурорів України про професійний виклад матеріалу та плідну співпрацю Вікторії Виноградової з Центром. Учасники заходу високо оцінили професіоналізм Вікторії Виноградової, про що засвідчили їх позитивні відгуки та результати проведеного анкетування.

Слід відмітити, що в умовах виключення світла, тепла, води, перебоїв Інтернету та мобільного зв’язку, військових подій, учасники відчули особливу потребу та актуальність даної проблематики тренінгу. Вікторія Виноградова створила необхідну психологічну атмосферу задля успішного здобуття нових знань державними службовцями, що допоможе їм в роботі щодо подальшого витримування кризових періодів та зберігання професійного здоров’я.

Це наближає нас до Перемоги! Україна понад усе!