РОЗПОЧАЛОСЯ НАВЧАННЯ 1 КУРСУ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОП «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ»

РОЗПОЧАЛОСЯ НАВЧАННЯ 1 КУРСУ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОП «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ»

05 грудня 2022 року розпочалося навчання 1-го курсу здобувачів вищої освіти ОП «Публічне управління та адміністрування» заочної форми навчання освітнього рівня магістра Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

На початку сесії відбулися організаційні збори, у яких взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління і проектного менеджменту; завідувач кафедри, кандидат наук з державного управління, доцент Володимир Мороз, гарант освітньо-професійної програми, доктор наук з державного управління, професор кафедри Ія Дегтярьова, кандидат юридичних наук, доцент кафедри Юрій Мельник.

Завідувач кафедри Володимир Мороз привітав магістрантів із початком навчання, розповів про діяльність кафедри та її професорсько-викладацький склад, звернув увагу присутніх на найважливіших принципах успішного освітнього процесу (системність, дисциплінованість, самонавчання, доброчесність, активність, самоорганізація, комунікабельність тощо), а також висловив сподівання, що набуті знання та вміння будуть упроваджуватися в практику професійної діяльності здобувачів у майбутньому.

Професор Ія Дегтярьова розкрила змістові складові освітньо-професійної програми, ознайомила здобувачів вищої освіти з механізмом організації освітнього процесу в сучасних умовах, звернула увагу на вплив успішності навчання кожного на його оточення.

Доцент Юрій Мельник розповів про специфіку окремих дисциплін, привітавши всіх із початком навчального року.

Здобувачі ОП «Публічне управління та адміністрування» розповіли про себе, цілі свого навчання, побажання. Усі вони дорослі люди з вищою освітою і досвідом роботи з різних сферах, багато хто на керівних посадах, які мають бажання поглибити знання та практичні навички саме в цій галузі з метою більш ефективної публічно-управлінської діяльності. Цікаво, що серед зарахованих є два кандидати наук. Загалом усі висловили сподівання на здобуття корисних знань і вмінь впродовж подальшого навчання.