ВІДБУЛАСЯ КОНФЕРЕНЦІЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ УМО

ВІДБУЛАСЯ КОНФЕРЕНЦІЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ УМО

06 жовтня 2022 року відбулася позачергова Конференція трудового колективу ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України у змішаному форматі.

На Конференції було розглянуто питання:

  • Обрання науково-педагогічних працівників із правом ухвального голосу для участі в загальних зборах НАПН України.
  • Обрання науково-педагогічних працівників із правом ухвального голосу для участі в загальних зборах Відділення вищої освіти НАПН України.
  • Обрання виборних представників від науково-педагогічних працівників до складу Вченої ради ДЗВО «УМО».

Члени Конференції одноголосно обрали 10 делегатів із правом ухвального голосу для участі в загальних зборах НАПН України та 9 делегатів із правом ухвального голосу для участі в загальних зборах Відділення вищої освіти НАПН України.

До складу Вченої ради Університету було обрано від Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Ію Дегтярьову, доктора наук з державного управління, професора, професора кафедри публічного управління і проектного менеджменту; Ірину Сіданіч, доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри педагогіки, адміністрування та спеціальної освіти; від Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти – Євгена Івашева, кандидата юридичних наук, завідувача кафедри технологій навчання, охорони праці і дизайну.