ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ У БІНПО В ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ

ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ У БІНПО В ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ

У періодіз 12 по 15 жовтня 2022 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України підвищення кваліфікації за різними формами і моделями навчання пройшли 227 педагогічних працівників.

За авторськоюкороткотерміновоюпрограмою курсів підвищення кваліфікації «Розвиток професійної компетентності педагога ЗФПО» пройшли навчання 88 педагогічних працівники закладів фахової передвищої освіти з Одеської та Івано-Франківської областей.

Дистанційний етап курсів підвищення кваліфікації пройшли 139 слухачів за категорією «Майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти» (110 осіб) із Донецької та Дніпропетровської областей, за категорією «Старші майстри закладів професійної (професійно-технічної) освіти» (29 осіб) Дніпропетровської, Донецької, Сумської, Одеської та Закарпатської областей.

Із 11 по 14 жовтня 2022 року короткотермінові тематичні курси підвищення кваліфікації з теми «Охорона праці та безпека життєдіяльності в ЗП(ПТ)О» пройшли 25 педагогічних працівники із 5 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Одеської, Чернігівської, Івано-Франківської,  Харківської та Черкаської областей.

Освітній процес у БІНПО організовано за допомогою хмарного сервісу Microsoft Teams платформи Office 365 та LMS «Профосвіта» (режим доступу: profosvita.org) відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗПО та затверджених розкладів занять навчальних груп.

Бажаємо нашим слухачам курсів підвищення кваліфікації успіхів і наснаги в професійній діяльності. Віримо, що отримані під час курсів підвищення кваліфікації знання дозволять підвищити ефективність освітнього процесу у власних закладах професійної освіти.

Тримаємо наш переможний освітянський стрій!