У ННІМП ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ КОНКУРСУ ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ «АЛЛО, МИ ШУКАЄМО ТАЛАНТИ»

У ННІМП ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ КОНКУРСУ ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ «АЛЛО, МИ ШУКАЄМО ТАЛАНТИ»

У Навчально-науковому інституті менеджменту та психології Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України успішно завершено конкурс художньої самодіяльності здобувачів вищої освіти «Алло, ми шукаємо таланти».

Учасниками конкурсу стали 18 талановитих здобувачів вищої освіти Інституту.

Метою конкурсу було ‑ розкриття творчого потенціалу особистості, їх талантів, здобуття молодим поколінням соціального досвіду, підтримка обдарованої молоді.

До складу журі та оргкомітету входили науково-педагогічні працівники Інституту, які відзначили творчий підхід, неординарність думок, креативність змісту, новаторство ідей, оригінальність викладу, художню майстерність окремих учасників. Переможцями конкурсу визначено п’ять учасників, яких було нагороджено відповідними Дипломами (І, ІІ, ІІІ ступеня).

На підставі рішення журі конкурсу художньої самодіяльності здобувачів вищої освіти «Алло, ми шукаємо таланти» переможців конкурсу нагороджено Грамотами Навчально-наукового інституту менеджменту та психології та цінними подарунками за номінаціями:

  • вокальний жанр – Кучеренко Єлизавету;  
  • художнє читання – Архипова Микиту;
  • мистецький жанр – Башинську Єлизавету;
  • оригінальний жанр – Патарецьку Олександру;
  • глядацькі симпатії – Кравчука Олександра.

Щиро дякуємо за сприяння у проведенні конкурсу науково-педагогічним працівникам Навчально-наукового інституту менеджменту та психології.

Сердечно вітаємо переможців конкурсу художньої самодіяльності здобувачів вищої освіти «Алло, ми шукаємо таланти»! Бажаємо всім учасникам нових успіхів та творчих досягнень!

 

  Патарецька Олександра - квіти з бісеру - 1 курс