ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ АСПІРАНТІВ І ДОКТОРАНТІВ ЦІПО

ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ АСПІРАНТІВ І ДОКТОРАНТІВ ЦІПО

19 січня 2022 року відбулися збори аспірантів і докторантів Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України. Від адміністрації були присутні гаранти програм Зоя Рябова, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту освіти та права; Олена Бондарчук, доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри психології управління та завідувач аспірантури, кандидат педагогічних наук, доцент Оксана Ануфрієва.

На зборах було розглянуто питання: «Обрання виборних представників з числа аспірантів і докторантів ЦІПО до складу вченої ради Центрального інституту післядипломної освіти».

Відповідно до п. 2.1, абзац 1 Положення про вчену раду Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» (нова редакція), затвердженого 22 червня 2022 року Вченою радою Університету, протокол № 8 та введеного в дію наказом ректора від 01 липня 2022 року № 01-01/283, «Кількісний склад ученої ради визначається загальними зборами (конференцією) трудового колективу ЦІПО». Новий склад Вченої ради ЦІПО визначено рішенням у кількості 17 осіб, дві особи з яких мають бутиз числа аспірантів, докторантів.

На зборах було запропоновано і одноголосно підтримано кандидатури до складу Вченої ради ЦІПО:від аспірантів – Германсон Галину Олегівну; від докторантів – Любченко Надію Василівну.

Вітаємо наших колег і зичимо їм  конструктивної роботи.