В УМО ВІДБУЛАСЯ ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ СВІТЛАНИ МОСКАЛЕНКО – ДОЦЕНТА НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ «КИЄВО-МОГИЛЯНСЬКА АКАДЕМІЯ»

В УМО ВІДБУЛАСЯ ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ СВІТЛАНИ МОСКАЛЕНКО – ДОЦЕНТА НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ «КИЄВО-МОГИЛЯНСЬКА АКАДЕМІЯ»

На запрошення кафедри публічного управління і проектного менеджменту Навчально-наукового менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України в рамках  дисципліни «Стратегічне управління та управління змінами» для магістрантів першого курсу денної форми навчання відбулася гостьова лекція Світлани Москаленко, кандидата наук з державного управління, доцента, доцента Києво-Могилянської школи врядування імені Андрія Мелешевича Національного університету «Києво-Могилянська академія». Під час лекції в інтерактивному форматі було обговорено наукові та практичні аспекти управління змінами, а саме: типологію змін, причини організаційних змін, моделі управління змінами, методи подолання опору змінам.

Здобувачі мали можливість обговорити з викладачем також і підходи до формування стилю поведінки, орієнтованого на лідерство, визначення точок стабільності, які сформувалися до змін, залучення співробітників у планування і здійснення перетворень, забезпечення системи зворотного зв’язку в ході змін.

У лекції взяв участь Володимир Мороз, завідувач кафедри публічного управління і проектного менеджменту Навчально-наукового менеджменту та психології Університету. Він подякував Світлані Москаленко за цікаву лекцію та висловив сподівання на наступні спільні освітні заходи, які корисні не лише здобувачам вищої  освіти, а й викладачам кафедри.