УСПІШНО ЗАВЕРШЕНО НАВЧАННЯ НА КУРСАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

УСПІШНО ЗАВЕРШЕНО НАВЧАННЯ НА КУРСАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

У жовтні 2022 року у Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України успішно завершили навчання на курсах підвищення кваліфікації 420 слухачів (21 група). Серед них:

  • Керівні та науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти– 134 особи;
  • Керівні та науково-педагогічні працівники закладів післядипломної педагогічної освіти–12 осіб;
  • Керівні та педагогічні працівники закладів фахової передвищої освіти–14 осіб;
  •  Керівні та педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти –143 особи;
  • Керівні та педагогічні працівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти–61 особа;
  • Керівні та педагогічні працівники закладів позашкільної освіти –20 осіб;
  • Керівні та педагогічні працівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників, методичних центрів – 20 осіб;
  • Керівні та педагогічні працівники психологічних служб–16 осіб.

Аудиторія слухачів була зацікавлена у підвищенні кваліфікації й професійному зростанні та налаштована на продуктивне навчання і плідну співпрацю. Мотивації слухачів сприяли умови, побудовані на доброзичливості, ефективні стилі взаємодії та форми навчання, використання проблематизації та використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій.

По завершенні курсів підвищення кваліфікації слухачі публічно захистили свої випускні (підсумкові) роботи. Захист робіт був представлений актуальними темами виступів, доступним викладом інформації, зверненням до практичного досвіду слухачів та супроводжувався змістовними презентаціями.

Після закінчення курсів, слухачі висловили подяку за якісну організацію освітнього процесу, професіоналізм, відкритість, створення сприятливого клімату для ефективного навчання. Відзначили, що не лише підвищили свій кваліфікаційний рівень і педагогічну майстерність, опанували нові та вдосконалили раніше набуті компетентності у межах своєї професійної діяльності, а й обмінялися перспективним педагогічним досвідом та отримали поштовх для реалізації і розвитку наданих можливостей.

Щиро вітаємо усіх випускників, зичимо наснаги, творчого натхнення та досягнення нових амбіційних цілей в освітній діяльності!