БЕЗКОШТОВНИЙ ДОСТУП ДО ПОВНОТЕКСТОВИХ ЕЛЕКТРОННИХ РЕСУРСІВ НА ПЛАТФОРМІ RESEARCH4LIFE

БЕЗКОШТОВНИЙ ДОСТУП ДО ПОВНОТЕКСТОВИХ ЕЛЕКТРОННИХ РЕСУРСІВ НА ПЛАТФОРМІ RESEARCH4LIFE

3 травня 2022 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти»НАПН України відбувся онлайн методичний семінар на тему «Безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів на платформі Research4Life (Ensuring continued support for Research4Life users in Ukraine)». У онлайн семінарі взяли 48 науково-педагогічних та педагогічних працівників університету.

У 2022 році ДЗВО «Університет менеджменту освіти», як і більшість закладів вищої освіти України, отримав безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів на платформі Research4Life (Ensuring continued support for Research4Life users in Ukraine). На платформі розміщено понад 154 тис. наукових журналів і книг від провідних видавництв світу (Elsevier, Springer Nature, John Wiley & Sons, Taylor & Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing тощо), зокрема у галузі соціальних наук (колекція GOALI).

Спікерами онлайн семінару були: Олег Спірін, проректор з наукової роботи та цифровізації, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України; Інна Отамась, завідувач наукового відділу, кандидат історичних наук, доцент; Вероніка Кемпе, директор наукової бібліотеки.

Доступ до наукових видань отримали науково-педагогічні, педагогічні працівники, аспіранти, здобувачі освіти університету.

Перегляд методичного семінару можливий на YouTube каналі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України:

https://www.youtube.com/watch?v=clCWYkgjj9w