ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ «УНИКНЕННЯ ВРАЖЕННЯ МІНАМИ І ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ. ПОВЕДІНКА ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ У НАДЗВИЧАЙНІЙ СИТУАЦІЇ»

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ «УНИКНЕННЯ ВРАЖЕННЯ МІНАМИ І ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ. ПОВЕДІНКА ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ У НАДЗВИЧАЙНІЙ СИТУАЦІЇ»

На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 22 квітня 2022 року № 1-4408-22 «Про просвітницькі заходи з питань уникнення ураження мінами і вибухонебезпечними предметами та поведінки у надзвичайній ситуації» у Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України 05 травня 2022 року відбулась онлайн-зустріч «Уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами. Поведінка здобувачів освіти у надзвичайній ситуації».

Аудиторія ‑ здобувачі вищої освіти та працівників університету.

Тематичну бесіду підготували науково-педагогічні працівники Одеського державного університету внутрішніх справ.

Спікери:

Ірина Залевська, - кандидат юридичних наук, доцент кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки, підполковник поліції;

Володимир Мосузенко - викладач кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки, майор поліції.

Під час бесіди здобувачів вищої освіти та працівників університету було проінстуктовано щодо поводження з невідомими предметами і пристроями та проінформовано про небезпечні предмети і правила поведінки у разі їх виявлення. А також присутнім було продемонстровано різні види мін, гранат та інших вибухонебезпечних предметів.

На зустрічі були присутні передставники ректорату ‑ проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова та директор ННІМП Тетяна Рожнова.

Дякуємо нашим колегам-партнерам Одеського державного університету внутрішніх справ за змістовну інформацію, наочний супровід, грунтовну відповідь на запитання присутніх.

У період воєнного стану такі бесіди є надзвичайно актуальними, адже можуть зберегти не одне життя людей.

Для тих здобувачів освіти, які не мали змоги долучитися до зустрічі, повідомляємо, що онлайн перегляд «Уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами. Поведінка здобувачів освіти у надзвичайній ситуації» доступний на YouTube каналі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=oZ46BbWbt7I

Бережіть себе!