СТАРТУВАВ ВІДКРИТИЙ ОСВІТНІЙ МАРАФОН «НАВЧАННЯ І РОЗВИТОК В УМОВАХ ВІЙНИ. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!»

СТАРТУВАВ ВІДКРИТИЙ ОСВІТНІЙ МАРАФОН «НАВЧАННЯ І РОЗВИТОК В УМОВАХ ВІЙНИ. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!»

26 квітня 2022 року на базі Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України розпочав роботу

Відкритий освітній марафон «Навчання і розвиток в умовах війни. Разом до перемоги!».

Відкрила освітній марафон спікер, доктор наук з державного управління, професор кафедри пубічного управління і проєктного менеджменту ННІМП Ніна Діденко. Лекція на тему «Захист майнових, політичних та соціально-економічних правгромадян в умовах війни з росією» об’єднала учасників з різних куточків України, зокрема, міста Київ, Житомир, Вінниця, Запоріжжя тощо. Спікер презентувала особливості правового режиму держави, діяльність органів державної влади, обмеження прав людини, соціальний захист громадян України. А також було розглянуто та детально проаналізовано питання: заборонені методи ведення війни, збройна агресія, права і свободи громадян та їх обмеження, міжнародне гуманітарне право, воєнний стан, депортація, як виживають прифронтові та окуповані міста тощо.

У роботі відкритого освітнього онлайн-марафону взяли участь науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти, учнівська молодь, ключові стейхолдери, волонтери.

Дякуємо усім, хто долучився до участі у відкритому освітньому марафоні «Навчання і розвиток в умовах війни. Разом до перемоги!»

Запрошуємо всіх охочих долучитися до програмних вебінарів, семінарів, круглих столів, лекцій відкритого освітнього марафону в травні – червні 2022 року та стати членом нашої каманди. Участь – безкоштовна.

Детальну інформацію і програму марафону розміщено на офіційному сайті ДЗВО «Університет менеджменту освіти»: http://umo.edu.ua/university
та соціальних мережах: https://www.facebook.com/umo.edu.ua  
https://www.facebook.com/vstupUMO
Instagram: https://instagram.com/university_of_edu_management_
Запис можна переглянути за посиланням:
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA

Долучайтеся!
Буде пізнавально, креативно, цікаво! Навчаємося і крокуємо до перемоги разом!