ТРИВАЄ ОСВІТНІЙ МАРАФОН «НАВЧАННЯ І РОЗВИТОК В УМОВАХ ВІЙНИ. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!»

ТРИВАЄ ОСВІТНІЙ МАРАФОН «НАВЧАННЯ І РОЗВИТОК В УМОВАХ ВІЙНИ. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!»

29 квітня 2022 року на базі Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України продовжив роботу відкритий освітній марафон «Навчання і розвиток у воєнний час. Разом до перемоги!». Режим – онлайн із одночасною трансляцією на YouTube каналі:

https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA

Засідання на тему «Особливості підготовки майбутніх фахівців у закладах вищої освіти в умовах воєнного стану» об’єднало учасників із міст України: Києва, Житомира, Рівного, Вінниці, Білої Церкви, Дніпра, Одеси, Івано-Франківська тощо.

У продовженій роботі онлайн освітнього марафону взяли участь спікери, науково-педагогічні працівники, керівники закладів загальної середньої освіти, здобувачі вищої освіти, стейкхолдери, волонтери. До заходу доєдналося понад 30 учасників.

Відкрила захід кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри економіки, підприємництва та менеджменту ННІМП Татьяна Бурлаенко, яка розкрила ключові особливості підготовки майбутніх фахівців у закладах вищої освіти в умовах воєнного стану, відзначила активність учасників освітнього процесу Навчально-наукового інституту менеджменту та психології університету, які на освітянському фронті наближають перемогу України над рашистами.

Спікер Любов Мухіна, аспірант, старший методист кафедри економіки, підприємництва та менеджменту ННІМП прокоментувала особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного стану в країні в цілому та в ННІМП зокрема, продемонструвала фази психологічної адаптації до умов воєнного стану учасників освітнього процесу, відзначила громадську діяльність освітян у воєнний період, їх активну життєву позицію, а також на конкретних прикладах продемонструвала прийоми, які дозволяють зберігати оптимізм у кризових ситуаціях. 

Запис заходу доступний на ютуб-каналі ДЗВО «Університет менеджменту освіти»: https://www.youtube.com/watch?v=-3GJ3Ijd9Ig

Дякуємо учасникам відкритого освітнього марафону «Навчання і розвиток у воєнний час. Разом до перемоги!» і сподіваємося на подальші зустрічі.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до програмних вебінарів, семінарів, круглих столів, лекцій відкритого освітнього марафону в травні – червні 2022 року та стати членом нашої каманди. Участь – безкоштовна.

Детальну інформацію і програму марафону розміщено на офіційному сайті ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України:

http://umo.edu.ua/institutes/imp/ogholoshennja/zaproshujemo-na-vidkritij-osvitnij-marafon-navchannja-i-rozvitok-u-vojennij-period-razom-do-peremoghi
та соціальних мережах: https://www.facebook.com/umo.edu.ua  
https://www.facebook.com/vstupUMO
Instagram: https://instagram.com/university_of_edu_management_
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA'Ц

Наступна лекція відбудеться 03 травня 2022 року з 16:00 до 18:00 на тему «Публічна політика забезпечення стійкості економіки України в умовах воєнного стану». Лектор – Володимир Мороз, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри публічного управління і проєктного менеджменту ННІМП.

Підключення за посиланням:

https://us04web.zoom.us/j/73647247081?pwd=RSo1U3XGafVB1itl5xmQr5fND76tWI.1
Ідентифікатор конференції: 736 4724 7081

Код доступу: 2022

Посилання на YouTube: https://youtu.be/LpU3as_1JyA

Долучайтеся! Буде пізнавально, креативно, цікаво!

Навчаємося і крокуємо до перемоги разом!