УМО ГОСТИННО ВІДЧИНИВ ДВЕРІ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ-2022

УМО ГОСТИННО ВІДЧИНИВ ДВЕРІ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ-2022

05 травня 2022 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбулася важлива подія онлайн зустрічі з майбутніми вступниками ‑ Всеукраїнський День відкритих дверей, який в умовах воєнного стану продемонстрував згуртованість освітян та небайдужість до долі майбутніх студентів.

Усі бажаючі мали змогу долучитися до профорієнтаційного заходу не тільки на платформі Zoom, але й на YouTube каналі Університету: https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA Тільки на платформі було майже 50 точок підключень вступників-2022, їх батьків та освітян, які опікуються своїми вихованцями.

Відкрила захід проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, доктор педагогічних наук, професор Наталія Муранова.Її презентаційна програма передбачала ознайомлення присутніх зі здобутками Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України, особливостями навчання, стратегічними напрямами діяльності, структурою ЗВО, висококваліфікованим кадровим складом, головними завданнями та основними напрямами роботи під час воєнного стану. Спікер Наталія Муранова звернула увагу слухачів і гостей на неабиякий розвиток неформальної освіти в університеті, ознайомила із програмою Відкритого освітнього марафону «Навчання і розвиток в умовах війни. Разом до перемоги!», представила роботу Психологічної служби «PSY U2» кафедри психології та особистісного розвиту, яка надає допомогу всім верстам населення, у тому числі освітянам та здобувачам освіти. Важливим для абітурієнтів було інформування про актуальні інтернет ресурси, особливості організації освітнього процесу у воєнний час, внутрішню академічну мобільність здобувачів освіти. Сьогодні кожен українець не стоїть осторонь щодо наближення Перемоги над рашистами. Не є виключенням і колектив університету, який об’єднавшись у Науковий фронт, займається активною громадською діяльністю, що і було підкреслено у доповіді проректора.

Активно долучилася до виступу на Дні відкритих дверей відповідальний секретар Приймальної комісії, кандидат педагогічних наук, доцент Віра Драгунова, яка представила зміни до Правил прийому університету, презентувала присутнім підготовку та терміни проведення національного мультипредметного тесту (українська мова, математика, історія України), терміни основної й додаткової сесій, перелік спеціальностей, можливість навчання за двома спеціальностями, надала корисні рекомендації щодо вибору сучасної професії. Спікер відзначила особливості вступної кампанії в 2022 році та вступу до ДЗВО «Університет менеджменту освіти НАПН України, охарактеризувала зміни до Порядку прийому до ЗВО України у воєнний період, що затверджено наказом МОН України від 27.04.2022 р. №392 (зі змінами, внесеними наказом Міністерства освіти і науки України від 02 травня 2022 року № 400).

Як підсумок зустрічі, прозвучали відповіді на запитання, що були надіслані через реєстраційну форму.

У заключному слові директор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Рожнова щиро подякувала всім учасникам за увагу, активність і наполегливість у виборі майбутнього закладу вищої освіти ‑ ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Усі присутні вступники, освітяни та батьки були запрошені на освітні, наукові, профорієнтаційні проєкти університету, що створюють можливість вірно зорієнтуватися в широкому спектрі та розмаїтті сучасних професій на ринку праці.

Для всіх бажаючих повідомляємо, що найближчі зустрічі для абітурієнтів та учнівської молоді з науковцями відбудуться:

  • Освітній марафон «Навчання і розвиток в умовах війни. Разом до перемоги!», травень-червень 2022 року, http://umo.edu.ua/1razom-do-peremoghi-marafon

Перегляд всіх заходів для учнівської молоді, студентів, батьків, освітян доступний на YouTube каналі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за посиланням:
https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA

Дзвоніть: (044)4813844; (044)4813839; (093)9018855, (093)3265104, (096)9715060.
Пишітьvstupumo@uem.edu.ua
Заходьте: 04053  м. Київ, вул. Cічових Стрільців, 52-а, 3 корпус, I поверх, кімн. 1.9.
Приєднуйтеся: 
https://www.facebook.com/umo.edu.ua
https://www.facebook.com/vstupUMO
Instagram: https://instagram.com/university_of_edu_management_
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA

Крокуємо до успіху разом! Перемога буде за нами!

СЛАВА УКРАЇНІ!