ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ «ПУБЛІЧНА ПОЛІТИКА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТІЙКОСТІ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ «ПУБЛІЧНА ПОЛІТИКА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТІЙКОСТІ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

03 травня 2022 року на базі Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відповідно до програми Відкритого освітнього марафону «Навчання і розвиток у воєнний час. Разом до перемоги!» відбулася лекція «Публічна політика забезпечення стійкості економіки України в умовах воєнного стану». Захід об’єднав учасників із різних куточків України, зокрема з міст Києва, Житомира, Рівного, Вінниці, Білої Церкви, Дніпра, Запоріжжя, Одеси, Івано-Франківського та мав понад 30 точок підключення.

Лектор ‑ кандидат наук з державного управління, доцент кафедри публічного управління і проєктного менеджменту ННІМП Володимир Мороз, який розкрив механізми підтримки українського суспільства, загальні втрати економіки через війну, короткострокові та цільові програми забезпечення внутрішньо переміщених осіб тощо. У процесі дискусії було визначено необхідність узгодження Стратегії відбудови нової економіки із цілями Сталого розвитку, розробки та реалізації трансформаційних механізмів відбудови економіки, подолання корупції, стабілізації ринку праці, модернізації системи освіти.

Перегляд лекції «Публічна політика забезпечення стійкості економіки України в умовах воєнного стану» доступний на каналі YouTub ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=_Mi5Xf8Tr2A&t=241s

Дякуємо усім, хто долучився до участі у марафоні «Навчання і розвиток. Разом до перемоги!»

Запрошуємо всіх охочих долучитися до каманди ННІМП та онлайн відвідати  подальші заходи марафону.

Програму Відкритого освітнього марафону «Навчання і розвиток у воєнний час. Разом до перемоги!» розміщено на сайті ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України:
http://umo.edu.ua/1razom-do-peremoghi-marafon