ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ!

 

ВІТАННЯ РЕКТОРА УМО МИКОЛИ КИРИЧЕНКА З ДНЕМ ЗНАНЬ

 

 

Шановні колеги, здобувачі вищої освіти та співробітники!

Від імені ректорату Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України та від себе особисто сердечно вітаю Вас із Днем знань та початком нового навчального року!

День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності! І цього року воно набуває нового змісту на фоні жорстокої війни, яку безпрецедентно розпочала росія проти українського народу!

Початок нового навчального року в період воєнного стану – це демонстрація незламного духу освітян, здобувачів освіти, батьків нашої держави перед ворогом-рашизтами. 

Незважаючи на труднощі сьогодення усім здобувачам вищої освіти бажаємо наснаги, наполегливості та натхнення для досягнення поставлених життєвих цілей та мрій. Упевнені, що саме молодь із новим світоглядом, творчим мисленням, активною громадянською позицією здатна розвивати економічний та інтелектуальний потенціал держави, зберегти надбання поколінь та забезпечити гідне майбутнє України у післявоєнний час.

У цей день хочеться сказати слова щирої вдячності усім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній та освітянській справі. Дорогі колеги, шановні педагогічні та науково-педагогічні працівники, пам’ятайте – саме завдяки вашій щоденній праці твориться майбутнє країни та здобувається перемога на всіх фронтах.

Попереду на нас чекає велика робота. В освіті немає місця байдужим і випадковим людям. Адже батьки покладаюся на ваші мудрість, професіоналізм і терпіння. Віримо, що разом ми зможемо реалізувати непрості завдання, що стоять перед нашим Університетом та Україною у такий складний час, коли агресія росії завдала стільки болю і страждань нашій країні, народу та кожній родині. Ми переконані, що у цій боротьбі, завдяки керівництву держави, збройним силам України, згуртованості та мудрості кожного з нас перемога буде на нами!

Бажаю усім довгоочікуваного миру, Божої благодаті, щастя, здоров’я і творчих успіхів! Мудрості і терпіння вам, добробуту, впевненості у завтрашньому дні, мирного неба над головою!

Нехай новий навчальний рік принесе вам реалізацію життєвих планів та намірів, додасть сили та натхнення!

Зі святом, дорогі друзі, з початком нового навчального року! Хай вам щастить!

Слава Україні! Віримо в ЗСУ!

Перемога буде за нами!

З глибокою повагою і шаною

Ректор
Університету менеджменту освіти                                                                       Микола КИРИЧЕНКО