У БІНПО ВІДБУВСЯ «МАРАФОН БЕЗПЕКИ» У РАМКАХ ХІІІ МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ «»СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ» ТА ХІV МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ»

У БІНПО ВІДБУВСЯ «МАРАФОН БЕЗПЕКИ» У РАМКАХ ХІІІ МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ «»СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ» ТА ХІV МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ»

23 листопада 2022 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся «Марафон безпеки».

Захід проводився в рамках Тринадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та Чотирнадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті». Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

«Інноватика в сучасній освіті» – єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проєктів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безспосередньо в освітній процес.

У «Марафоні безпеки» взяли участь 165 педагогічних працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти та фахової передвищої освіти з Одеської, Миколаївської, Київської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Сумської, Івано-Франківської, Донецької, Вінницької областей, здобувачі вищої освіти.

Модераторами марафону виступили: Євгеній Івашев, кандидат юридичних наук, доцент кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну БІНПО; Оксана Маслова, кандидатка фізико-математичних наук,  завідувачка кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну БІНПО; Андрій Геревенко, старший викладач кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін БІНПО; Ірина Гончарова, старша викладачка кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну БІНПО.

Під час Марафону було обговорено важливі питання охорони праці та безпеки життєдіяльності в період воєнного стану:

  • ·динамічна безпека закладів освіти як основа забезпечення безпеки життєдіяльності;
  • ·сучасні вимоги до забезпечення охорони праці в умовах воєнного стану;
  • ·організація проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці в умовах військово часу;
  • ·цифрова безпека освітнього простору в умовах воєнного стану.

Повний запис Марафону доступний на ютуб-каналі БІНПО: https://youtu.be/dYQeV9JwmtE.