У БІНПО ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЯ «МОДЕРНІЗАЦІЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ ТА СУСПІЛЬСТВА»

У БІНПО ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЯ «МОДЕРНІЗАЦІЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ ТА СУСПІЛЬСТВА»

21 червня 2022 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбулася відкрита онлайн-лекція «Модернізація професійної освіти в умовах цифровізації економіки та суспільства».

На онлайн-лекції були зафіксовано 94 точки підключення, взяли участь 128 слухачів, які проходять курси підвищення кваліфікації на базі БІНПО за різними моделями і формами навчання, зокрема викладачі професійно-теоретичної підготовки, майстри виробничого навчання з Волинської, Полтавської, Миколаївської областей.

Захід розпочато зініційованою Президентом України загальнонаціональною хвилиною мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Проводили відкриту онлайн-лекцію відразу 7 модераторів: В.В. Сидоренко – директорка БІНПО, докторка педагогічних наук, професорка; Є.В. Івашев – в.о. заступника директора з навчальної роботи, кандидат юридичних наук; В.С. Кулішов – завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент; А.Б. Єрмоленко – завідувач кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін, кандидат політичних наук, доцент; О.М. Самойленко – завідувач кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну, доктор педагогічних наук, професор; О.М. Петрушак – завідувачка відділу сучасних технологій виробництва; Т.П. Щипська – завідувачка навчального відділу.

Під час відкритої онлайн-лекції відбулось віртуальне знайомство з Інститутом, напрямами роботи кафедр і структурних підрозділів в умовах воєнного стану, презентація освітніх інновацій, розроблених і впроваджених у закладі, заходів, які проводять науково-педагогічні працівники.

Особливу зацікавленість присутніх викликала інформація про запроваджені в Інституті короткострокові компетентнісно орієнтовані тематичні курси підвищення кваліфікації, зареєструватися для проходження яких усі охочі можуть за посиланням: https://cutt.ly/vJPC1x8. Уже найближчим часом в Інституті розпочнуть навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації (30 год.) за темами: «Методики інклюзивного навчання здобувачів освіти із різними нозологіями» та «Основи охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладі професійної освіти».

Запрошуємо усіх охочих взяти участь у навчанні та здійснити професійне зростання разом із нами!

Детальну інформацію про короткострокові компетентнісно орієнтовані тематичні курси підвищення кваліфікації ви зможете знайти за посиланням: http://surl.li/cefaj.

Повний запис відкритої лекції доступний для перегляду на ютуб-каналі БІНПО за посиланням: https://t1p.de/m6jtt.