ПЕРШИЙ ЕТАП НАВЧАННЯ ЗА ТЕМАТИЧНИМИ КУРСАМИ «ІННОВАЦІЙНІ ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИЩІЙ ОСВІТІ В УМОВАХ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА»

ПЕРШИЙ ЕТАП НАВЧАННЯ ЗА ТЕМАТИЧНИМИ КУРСАМИ «ІННОВАЦІЙНІ ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИЩІЙ ОСВІТІ В УМОВАХ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА»

13 лютого 2023 року розпочали навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації за тематичними курсами «Інноваційні педагогічні технології у вищій освіті в умовах трансформації освітнього середовища» (Куратор-тьютор: ст. викл. кафедри філософії і освіти дорослих - Шабала Ю.А.).

Організація освітнього процесу здійснювалась за дистанційною формою навчання та передбачала взаємодію зі слухачами із застосуванням  інтерактивних освітніх платформ (LMS «Adult Learning», ВВВ, Zoom, е-дошка Padlet), онлайн-інструментів Google, спільноти у мережі Viber тощо.

У межах першого етапу навчання (13.02-17.02.2023 р.) для слухачів курсів підвищення кваліфікації проведено тимбілдинг, лекції, тематичні дискусії, практичні заняття та спецкурс за вибором. Слухачі активно долучалися до обговорення та ділилися досвідом впровадження інноваційних педагогічних технологій у вищій освіті в умовах трансформації освітнього середовища.

Після першого етапу навчання за тематичними курсами «Інноваційні педагогічні технології у вищій освіті в умовах трансформації освітнього середовища» здійснено рефлексію навчання за допомогою Google Jamboard: http://surl.li/exbog

Вітаємо колег – представників Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, Національного авіаційного університету, Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Волинського національного університету імені Лесі Українки та Криворізького національного університету із успішним завершенням першого етапу навчання!

 Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та професійно розвиватись на курсах підвищення кваліфікації в ЦІПО!