КОНСУЛЬТАЦІЇ ФАХІВЦІВ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ ЩОДО РОБОТИ З ДІТЬМИ ІЗ ЗОНИ БОЙОВИХ ДІЙ

КОНСУЛЬТАЦІЇ ФАХІВЦІВ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ ЩОДО РОБОТИ З ДІТЬМИ ІЗ ЗОНИ БОЙОВИХ ДІЙ

11 квітня 2022 року Ольга Просіна, завідувачка кафедри філософії і освіти дорослих, канд. пед. наук, доц., провела онлайн консультацію для колективу Глобинського ЦДТ за участі відділу освіти ОТГ (Полтавська область).

Зустріч була присвячена проблемам організації масовим заходам для знайомства дітей із зони бойових дій. Зокрема, розкрито особливості підготовки психоемоційного стану педагогів для роботи з дітьми із зони бойових дій, особливості особистісної саморегуляції і створення психологічного безпечного середовища для взаємодії дітей різних вікових категорій.      

Ольгою Просіною запропоновано низку рекомендацій для педагогів щодо базової психологічної підтримки дітей із зони бойових дій (кейс матеріалів для психолого-педагогічного супроводу підготовлено за участі Ярослави Швень, канд. психол. наук, доцента кафедри філософії і освіти дорослих). Під час зустрічі запропоновано формат постійнодіючої консультативної підтримки з боку колективу кафедри філософії і освіти дорослих (у режимі онлайн і офлайн) для педагогів Полтавської області.