НАУКОВИЙ БРАНЧ

НАУКОВИЙ БРАНЧ

З метою обговорення новітніх розробок науково-педагогічних працівників кафедри, актуальних питань професійного розвитку та діяльності педагогічних і науково-педагогічних працівників в умовах сучасних викликів, пов’язаних з війною, 06 грудня 2023 року кафедрою філософії і освіти дорослих у співпраці з Інститутом проблем виховання НАПН України проведено науковий бранч «Трансформація професійного розвитку педагогічних і науково-педагогічних працівників в умовах сучасних викликів» (онлайн формат).

Напередодні заходу всі бажаючі долучитися до бранчу мали можливість віртуального знайомства розмістивши інформацію про себе та коло своїх наукових інтересів на дошці padlet https://padlet.com/prosina_olga_v/padlet-nr95838fpass5ffp. Хоча захід не передбачав надання сертифікатів участі, проте зумів об’єднати для спілкування та обміну думками понад 45 учасників

З вітальним словом до учасників звернулася Тамара Михайлівна СОРОЧАН – директор Центрального інституту післядипломної освіти, доктор педагогічних наук, професор та Руслан Васильович МАЛИНОШЕВСЬКИЙ – заступник директора з наукової роботи Інституту проблем виховання НАПН України, кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник.

Під час бранчу учасникам було презентовано друковане видання посібника «Творчість як фактор мотивації досягнень» (автори:  проф. Л. Сергеєва, доц. О. Просіна, доц. М. Ілляхова). Автори посібника звернулися з короткими повідомлення щодо змісту та актуальних питань, на яких вони зосередили увагу у авторських розділах цього видання.

До обговорення, цікавих повідомлень та обміну ідеями щодо напрямів професійного розвитку та діяльності педагогічних і науково-педагогічних працівників в умовах сучасних викликів активно долучилися доценти кафедри філософії і освіти дорослих М.І.Скрипник та Ю.А.Шабала, презентувавши свої новітні розробки.

Організатори заходу отримали чимало схвальних відгуків та щирих побажань подальшої співпраці.

Відеозапис бранчу для перегляду за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=vqH-zuL8QCs