НАВЧАННЯ В РАМКАХ ПРОЕКТУ «ЛІДЕРСТВО І МЕНЕДЖМЕНТ В УМОВАХ ВІЙНИ»

НАВЧАННЯ В РАМКАХ ПРОЕКТУ «ЛІДЕРСТВО І МЕНЕДЖМЕНТ В УМОВАХ ВІЙНИ»

Завідувач кафедри філософії і освіти дорослих, Ольга Просіна, взяла участь у навчанні в рамках проекту «Лідерство і менеджмент в умовах війни».

11-12 вересня 2023 року в Ужгороді відбувся черговий семінар, темами якого стали криза та можливості її подолання, рефлексія, діалог і їх використання під час практичних консультацій та роботи освітньої організації загалом.

Учасники навчаннянауково-педагогічні працівники інститутів післядипломної освіти з Вінниці, Одеси, Ужгороду, Білої Церкви, Києва. У ході роботи опановували теоретичний і практичний матеріал, взяли участь у рефлексії за практичною моделлю «ERTO» та випробували на власному досвіді метод «Коло діалогу».

ТренериЕвелін Дехант-Тухеслаукоуч, консультант з організаційного консультування, експерт з розвитку та Біргітт Штольба експерт в питаннях менеджменту освіти, лідерства, розвитку шкіл (Віденський педагогічний університет) креативно, професійно організували навчання та створили умови для довірливого, живого спілкування.

Дякуємо керівнику проєктуаташе з питань освіти Посольства Австрійської Республіки в Україні, Уповноваженим з питань освіти Міністерства освіти, науки та досліджень Австрії Домініку Айзенману (Dominik Eisenmann) та OeAD (Австрійській службі міжнародної співпраці в галузі освіти і досліджень) за високий рівень менеджменту освітньої події.

Разом тримаємо освітній фронт!