ПРОВЕДЕНО ВЕБІНАР «ІНФОРМАЦІЙНЕ ПРОТИБОРСТВО: ІСТОРИЧНИЙ АСПЕКТ»

ПРОВЕДЕНО ВЕБІНАР «ІНФОРМАЦІЙНЕ ПРОТИБОРСТВО: ІСТОРИЧНИЙ АСПЕКТ»

14 квітня 2023 року в Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся вебінар «Інформаційне протиборство: історичний аспект», який пройшов у межах акції «Освітня ватра перемоги».

Спікер: Самойленко Олексій Олександрович, доктор педагогічних наук, доцент, доцент кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО ДЗВО "Університет менеджменту освіти" НАПН України.

До вебінару долучились представники закладів освіти м. Києва, Київської, Волинської Житомирської, Дніпропетровської, Сумської та інших областей України.

Зміст вебінару був спрямований на розгляд сутності та форм інформаційного протиборства. Під час заходу учасники дізналися про інформаційно-психологічне протиборство з давніх часів до ХІХ століття та спеціальну інформаційну операцію як основну форму інформаційного протиборства.

Учасники вебінару надали позитивний зворотній зв’язок спікеру заходу щодо актуальності та важливості проведеного заходу, а також висловили вдячність за можливість професійно розвиватись у складні часи для нашої країни.

Тримаємо разом освітянський фронт!