РЕЗУЛЬТАТИ СПІВПРАЦІ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ ЦІПО З КУ «ПРИЛУЦЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ» ПРИЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РЕЗУЛЬТАТИ СПІВПРАЦІ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ ЦІПО З КУ «ПРИЛУЦЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ» ПРИЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Щиро радіємо потужній співпраці з КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Прилуцької міської ради Чернігівської області.

У рамках підписаної угоди в цьому році було проведено ряд заходів з неформальної освіти.

Сучасна доба ставить нові вимоги до педагога: замислитися про свою успішність та конкурентоспроможність. Головною перевагою у конкурентному змаганні для сучасного педагога є його особистий бренд.

З метою вивчення стану розвитку особистого бренду педагогічних працівників Шабала Ю. А., доктор філософії, доцент кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО за запропонованою анкетою провела дослідження в якому взяли участь понад 200 педагогічних працівників м. Прилуки.

Спільно працюючи з Гапченко Л. М. – консультантом ЦПРПП над темою «Розвиток особистого бренду педагогічних працівників» проведено методичний коворкінг для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти та впроваджено чек-лист для розвитку особистого бренду педагогічних працівників.

Пропонуємо ознайомитися з грудневим випуском електронного видання Прилуцького центру ПРПП «Професійний вектор» та результатами дослідження за покликанням: https://pcprpp.uopmr.gov.ua/elektronna-gazeta.../

Електронне видання «Професійний вектор» – видання для педагогів і про педагогів.

Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників запрошує успішних педагогів, які мають власний погляд на процес впровадження освітніх реформ, ділитися позитивним досвідом своєї професійної діяльності на шпальтах газети «Професійний вектор».

Щиро дякую шановній Світлані Миколаївні Черняковійдиректору ЦПРПП та всьому колективу Прилуцького Центру ПРПП за співпрацю, довіру та підтримку! Дякуємо ЗСУ за можливість втілювати цікаві та корисні ідеї в межах співпраці! З Різдвом Христовим! Миру та злагоди в новому році!