УСПІШНЕ ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАННЯ ЗА ТЕМАТИЧНИМИ КУРСАМИ «ДИЗАЙН МИСЛЕННЯ ТА МЕДІАГРАМОТНІСТЬ: ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ПОСТВОЄННИЙ ПЕРІОД»

УСПІШНЕ ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАННЯ ЗА ТЕМАТИЧНИМИ КУРСАМИ «ДИЗАЙН МИСЛЕННЯ ТА МЕДІАГРАМОТНІСТЬ: ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ПОСТВОЄННИЙ ПЕРІОД»

14 червня 2024 року завершили навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації за тематичними курсами «Дизайн мислення та медіаграмотність: інноваційні підходи до навчання в умовах війни та поствоєнний період» (куратор-тьютор: доктор філософії, доцент кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО - Шабала Ю.А.; автори-розробники освітньо-професійної програми підвищення кваліфікації: Просіна О.В. - кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО; Шабала Ю.А. – доктор філософії, доцент кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО).

Упродовж навчання слухачі опрацювали матеріали дистанційного етапу (веб-середовище) в синхронному та асинхронному режимах. На третьому етапі навчання слухачі опанували змістовий контент онлайн-занять та взяли участь у науково-практичній конференції «Професійний розвиток педагога в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти». Отримані нові знання та власний професійний досвід були реалізовані у широкому спектрі тем випускних (підсумкових) робіт та презентовані на захисті. Під час виступів та презентації випускних (підсумкових) робіт слухачі отримали схвальні відгуки від голови та членів комісії (доц. Ольга Просіна, доц. Марина Ілляхова, доц. Юлія Шабала).

Вітаємо слухачів з успішним захистом – представників Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, Чорноморського національного університету ім. Петра Могили, КЗВО "ОАНО ООР", ХНЕУ ім. С. Кузнеця, Донецького ОІППО, Чернівецького фахового коледжу бізнесу та харчових технологій, КПНЗ «Київського центру дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання».