ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ ОСВІТИ ДОРОСЛИХ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ ОСВІТИ ДОРОСЛИХ

07 квітня 2022 року відбулось робоче засідання (онлайн) кафеди філософії і освіти дорослих в умовах воєнного стану.

Перше питання було присвячено виконанню індивідуального плану науково-педагогічних працівників в умовах воєнного стану та розроблення нових авторських курсів. Затверджено зміни тем у робочих навчальних планах підвищення кваліфікації слухачів на 2022 рік з урахуванням освітніх потреб в умовах воєнного стану. Актуальними для обговорення на засіданні також стали порушені науково-педагогічними працівниками питання щодо організаційної роботи з контингентом слухачів курсів підвищення кваліфікації на 2023 рік. Серед пропозицій – здійснення опитувань ключових стейкголдерів з метою вивчення актуальних запитів для професійного розвитку в умовах формальної освіти.

Друге питання було присвячено обговоренню підготовки науково-практичної конференції «Варіативні моделі і технології трансформації професійного розвитку фахівців в умовах відкритого університету післядипломної освіти за напрямами». У межах обговорення було запропоновано тематику секцій, склад програмного і організаційного комітету тощо.

Під час третього питання було висвітлено стан представлення науково-методичних праць працівників кафедри в Електронній бібліотеці НАПН України. Серед пропозицій: до червня місяця рекомендувати завантажити по ресурсу від кожного науково-педагогічного працівника кафедри.

З Україною в серці і з побажаннями мирного та успішного освітнього процесу - колектив кафедри філософії і освіти дорослих!