ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ ЦІПО ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» НАПН УКРАЇНИ – ПРОСІНУ ОЛЬГУ ВОЛОДИМИРІВНУ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ ЦІПО ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» НАПН УКРАЇНИ – ПРОСІНУ ОЛЬГУ ВОЛОДИМИРІВНУ!

Хай втілюються у життя усі Ваші бажання.

Наступний рік – це лиш фрагмент життя,

Черговий кадр у цім чарівнім світі.

Хай в цьому кадрі буде більше світла,

А тіні всі хай кануть в небуття.

Хай весни будуть в райдужній палітрі,

Незгоди хай розчиняться в повітрі,

І кожен день у ритмі танцю хай душа кружляє ,

А доля щастя й миру посилає!

Вельмишановна Ольго Володимирівно!

Справедлива, незламна, мудра…

Прийміть найщиріші вітання від науково-педагогічного колективу кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО!

Ви – справжній професіонал своєї справи, гідний приклад для наслідування, чудова жінка, талановитий педагог, мистецтвознавець, знаний науковець, ідейний натхненник, відповідальний керівник та наставник!

Під вмілим та компетентним керівництвом Ольги Володимирівни кафедра філософії і освіти дорослих ЦІПО впевнено крокує вперед, здатна досягати нових наукових здобутків та звершень. Спасибі Вам за Вашу щирість, людяність, мудрість і душевну красу!

Глибокоповажна Ольго Володимирівно, у цей весняний теплий день від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, благополуччя, гармонії в душі, величезного жіночого щастя, любові, добра, невтомності та нових здобутків у повсякденній відповідальній діяльності, успішного здійснення всіх професійних і особистих задумів!

Нехай Господь береже Вас і подарує многії і благії літа!

З великою шаною та повагою –

колектив кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО