ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ

ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ

26 червня 2023 року відбулося заключне засідання кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України (онлайн на платформі ZOOM).

 

На порядку денному засідання кафедри розглядались питання:

  • Підсумки навчальної, методичної, наукової роботи кафедри за І півріччя 2023 року (О. В. Просіна, науково-педагогічні працівники кафедри).
  • Аналіз рейтингу науково-педагогічних працівників кафедри за І півріччя 2023 року (В. В. Маршицька).
  • Про підготовку до наукового бранчу «Трансформація професійного розвитку педагогічних і науково-педагогічних працівників в умовах консолідації українського суспільства» (О. В. Просіна).
  • Різне.

Перше питання було присвячено висвітленню підсумків навчальної, методичної, наукової роботи кафедри за І півріччя 2023 року (з інформацією виступила завідувач кафедри – О. В. Просіна). Ухвалили продовжити системну роботу з покращення якісних показників науково-викладацького складу кафедри та затвердити  підсумки навчальної, методичної, наукової роботи кафедри за І півріччя 2023 року.

У другому питанні було висвітлено інформацію про аналіз показників професійної активності та рейтингу науково-педагогічних працівників кафедри за І півріччя 2023 року (з інформацією виступила доцент В. В. Маршицька). Ухвалили затвердити результати показників професійної активності та рейтингу науково-педагогічних працівників кафедри за І півріччя 2023 року.

Третє питання засідання кафедри було присвячено підготовці до наукового бранчу «Трансформація професійного розвитку педагогічних і науково-педагогічних працівників в умовах консолідації українського суспільства». Серед пропозицій – активізувати роботу щодо підготовки до наукового бранчу на початку ІІ півріччя 2023 року.

У різному актуалізували питання щодо ведення наукових профілів науково-педагогічних працівників кафедри та створення профілів Europas  (CV). Серед пропозицій – продовжити ведення наукових профілів та підтримання їх в актуальному стані.

Загалом, на кафедрі навчаються 642 слухачі (24 групи), серед яких 7 груп успішно завершили навчання:

Науково-педагогічні працівники університетів, академій, інститутів. Куратор-тьютор: доц. Маршицька В. В.

Нова українська школа: форми і методи навчання здобувачів освіти у закладах загальної середньої освіти (на базі Коростенського ЦПРПП Житомирської області) – 2 групи. Куратор-тьютор: доц. Шабала Ю. А.

Викладачі та методисти кафедр, центрів (лабораторій) і структурних підрозділів закладів ППО за профілем: Гуманітарний, суспільно-гуманітарний та естетичний. Куратор-тьютор: доц. Ілляхова М. В.

Розвиток дизайн мислення у педагогічних працівників. Медіаграмотність . Куратор-тьютор: доц. Просіна О. В.

Розвиток дизайн мислення у педагогічних працівників (на базі Палацу дитячої та юнацької творчості м. Дрогобича). Куратор-тьютор: ст. викл. Волинець Н. П.

Викладачі закладів фахової передвищої освіти. Куратор-тьютор: доц. Маршицька В. В.

Вітаємо колег з успішним завершенням І півріччя 2023 року!