ЧЕРГОВИЙ ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НА КАФЕДРІ ВІДКРИТИХ ОСВІТНІХ СИСТЕМ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В п’ятницю, 14 червня 2024 року, захистом випускних робіт завершили навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації за напрямком «Викладачі-тьютори (організатори) дистанційного навчання університетів, академій та інститутів (на базі Національного університету «Полтавська політехніка ім. Юрія Кондратюка»)» (Куратор-тьютор: старший викладач кафедри ВОСІКТ Андрос Мирослав Євгенійович): Голова комісії по захисту випускних робіт: професор Олійник Віктор Васильович, член комісії – доцент Кондратова Людмила Григорівна.

Співпраця кафедри відкритих освітніх систем та інформаційно-комунікаційних технологій ЦІПО з Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка розпочалась ще в 2017 році. За вісім років плідної співпраці вже 12 груп слухачів КПК підвищили кваліфікацію.

Навчання групи відбувалося у надскладних умовах воєнного стану з усіма невідворотними складовими: нестабільний інтернет, перманенті повітряні тривоги, постійний пошук відповідних «хмарних» технологій для забезпечення стабільного освітнього онлайн процесу. Але це не стало перешкодою для підготовки та захисту досить цікавих та різноманітних випускних робіт. Звичайно, дуже б хотілося зустрітися усім разом зараз в стінах Національного Університету політехніка (на базі якого проходили КПК), поспілкуватись та обмінятись професійним досвідом з актуальних питань цифровізації освіти, організаційних питань організації дистанційного навчання, використання в професійній діяльності «хмарних» технологій дистанційного навчання.

Щиро бажаю своїм колегам, слухачам КПК, досягнення найшвидшого миру в нашій Державі, можливості повноцінної, сталої професійної діяльності з використанням набутих та розвинутих компетентностей Викладача-тьютора (організатора) дистанційного навчання.