УЧАСТЬ НПП ННІМП У ГРОМАДСЬКОМУ ФОРУМІ ТА МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПОЛЬЩА, ЄВРОПА І СВІТ В ЕПОХУ БАГАТОВИМІРНИХ КРИЗ»

УЧАСТЬ НПП ННІМП У ГРОМАДСЬКОМУ ФОРУМІ ТА МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПОЛЬЩА, ЄВРОПА І СВІТ В ЕПОХУ БАГАТОВИМІРНИХ КРИЗ»

28 листопада 2022 р. завідувачка кафедри економіки, підприємництва та менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології  ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Тетяна БУРЛАЄНКО взяла участь у Громадському Форумі та Міжнародній науковій конференції «Польща, Європа і світ в епоху багатовимірних криз», яка відбулася на базі Католицького університету імені Яна Павла ІІ в м. Люблін (Республіка Польща)

Громадський форум – це циклічний міждисциплінарний науковий захід, який проводиться за ініціативою Католицького університету імені Яна Павла ІІ в м. Люблін (Республіка Польща),  основною метою якого є вирішення важливих соціальних питань та створення простору для обміну ідеями та хорошими практиками. Формула заходу передбачала проведення панельних дискусій за участю представників світу науки, культури, права, політики, дипломатії, бізнесу та ЗМІ. Цьогорічний Форум торкнувся теми багатовимірних, актуальних криз, що відбуваються в сучасному суспільстві, таких як: криза усвідомлення цінностей, пандемія COVID-19, збройні конфлікти, гуманітарна криза та явище інфляції.

Тетяна Бурлаєнко була запрошена до панельної дискусії за темою «Криза усвідомлення цінностей у сучасному світі» під головуванням  доктора педагогічних наук, професора, завідувачки кафедри дидактики, шкільної освіти й педевтології Христини Халас.

У своїй доповіді Т. Бурлаєнко звернула увагу на сприйняття світу під час війни, яке змінюється докорінно. Так само як і людські цінності. Те, що раніше вважалося важливим, втрачає свою привабливість і з точки зору сьогоднішнього дня й бачиться нікчемним. Рівень доходів, службова кар’єра, всі ознаки життєвого успіху стираються перед обличчям смерті і загального руйнування. І виявляється, що справжню цінність - це любов до оточуючих та Батьківщини, дружба, взаємна підтримка, життя тих, кого любиш. Також вона наголосила про трансформації цінностей людей похилого віку в умовах війни в Україні.

Участь науково-педагогічних працівників ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти» у міжнародних науково-масових заходах сприяє поглибленню наукових досягнень, можливості представити свої наукові доробки та налагодити нові контакти для майбутнього партнерства.

Разом крокуємо до перемоги! Все буде Україна!