У НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ІНСТИТУТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ ВІДБУВСЯ ВИХОВНИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

У НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ІНСТИТУТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ ВІДБУВСЯ ВИХОВНИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

13 жовтня 2022 року в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології в онлайн-режимі, відбувся захід до Дня захисника та захисниць України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, за участю проректора з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків ДЗВО «Університет менеджменту освіти», доктора педагогічних наук, професораНаталії Муранової.

На захід були  запрошені представники Національного музею архітектури та побуту України на чолі з першим заступником генерального директора Артемом Палієнком та істориком, керівником відділу «Карпати» Національного музею архітектури та побуту України Вадимом Назаренко.

Розпочала зустріч заступник директора з навчально-виховної роботи ННІМП, кандидат педагогічних наук Віра Драгунова хвилиною мовчання, вшануванням усіх тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої України.

З вітальним словом до учасників зустрічі звернулася проректор ДЗВО «УМО» Наталія Муранова.

Вражаюча розповідь про доленосні події нашої країни Володимира Назаренка доторкнулася до кожного присутнього на зустрічі.

У процесі бесіди були окреслені шляхи подальших зустрічей здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників з представниками Національного музею архітектури та побуту України.

Підвела підсумки зустрічі заступник директо з науково-педагогічної та навчальної роботи, кандидат економічних наук, доцент Олена Фещенко.

Наперекір сьогоднішній надважкій ситуації, ми продовжуємо боронити свою Батьківщину, захищати її цілісність та незалежність.

Разом до перемоги!

Тримаймося! Ми – сильні! Ми – Україна!